Trend Gelových Nehtů 2023: Udělejte dojem u Bazénu

 

Vítej na našem blogu! Je tu léto a s ním i sezóna koupališť, pláží a párty u bazénů. Ale to, co často zapomínáme v našich přípravách na léto, je naše manikúra. Speciálně dnes bychom se rádi podívali na trend roku 2023 - gelové nehty na koupaliště.

Výhody gelových nehtů:

Začněme tím, proč jsou gelové nehty skvělou volbou pro letní období. První věc, kterou si zamilujete na gelových nehtech, je jejich dlouhá trvanlivost. I přes frekventované koupání a slunění, gelové nehty vydrží bez odlupování nebo ztráty lesku. Zároveň si můžete vybrat z široké škály barev a designů, takže nehty můžete sladit s vašimi oblíbenými plavkami.

Trendy gelových nehtů v roce 2023:

  1. Pastelové barvy: V roce 2023 vítáme zpět pastelové barvy. Tento jemný a elegantní trend se dokonale hodí k letnímu počasí a jasným barvám vašeho letního oblečení.

  2. Minimalistické designy: Jednoduché, ale elegantní designy jsou stále v módě. Nejde přitom jen o klasické francouzské manikúry, ale také o tenké proužky, bodky nebo jemné geometrické vzory.

  3. Neonové barvy: Pro ty, kteří se nebojí být středem pozornosti, jsou zde neonové barvy. Tyto jasné a odvážné barvy jsou perfektní pro letní festivaly nebo párty u bazénu.

  4. Jednobarevné nehty: Klasika nikdy nevyjde z módy. S touto jednoduchou, ale stylovou manikúrou neuděláte chybu.

Jak se o gelové nehty starat:

Aby vaše gelové nehty vydržely co nejdéle krásné, dodržujte několik základních pravidel. Vyhněte se dlouhodobému působení chemikálií, jako je chlor v bazénu. Před každým koupáním aplikujte na nehty vrstvu ochranného laku. Také je důležité pravidelně hydratovat ruce a kutikuly, aby vaše nehty byly zdravé a silné.

Závěr:

Gelové nehty jsou ideální volbou pro letní koupaliště. Ať už preferujete jemné pastelové barvy, odvážné neonové odstíny, minimalistické designy nebo klasické jednobarevné nehty, v roce 2023 je na výběr něco pro každého. S gelovými nehty budete mít o starost méně a budete si moci více užít léto. Neváhejte a vyzkoušejte tento trend i vy!

Doufáme, že vás tento článek inspiroval k výběru nového letního manikúrového designu. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo byste chtěli sdílet své vlastní nápady na design gelových nehtů pro rok 2023, neváhejte nás kontaktovat nebo zanechat komentář pod tímto článkem. Užijte si léto v plné parádě!