Trendy nehty na jaro 2024: Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Trendy nehty na jaro 2024: Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Jaro je konečně tady a s ním přichází i čas na osvěžení šatníku a zkrášlení. Nezapomeňte na své nehty! Trendy pro jaro 2024 se nesou v duchu elegance, hravosti a svěžích barev.

1. Pastelové barvy:

Pastelové barvy jsou klasikou jarní manikúry a letos tomu není jinak. Oblíbené jsou odstíny růžové, fialové, modré a zelené. Můžete je nosit samostatně nebo je kombinovat mezi sebou. Pro elegantní vzhled zkuste ombré efekt nebo babyboomer. v gel laky řady Spring a v případě ombré paint gely.

2. Metalické 

Metalické detaily dodají vašim nehtům šmrnc a eleganci. Můžete zvolit zlatou, stříbrnou nebo bronzovou barvu. Metalické nehty se skvěle hodí k tmavým barvám, ale i k pastelovým odstínům. Můžete k tomu použít zalešťovací pigmenty. Nejlépe se vám zaleští do Mirror topu.

3. Minimalismus:

Minimalismus je stále v kurzu a to platí i pro nehty. Jednoduché a elegantní nehty s jemnými liniemi nebo geometrickými vzory jsou skvělou volbou pro ty, které preferují neobvyklý vzhled. A pokud nejste malířský Picasso tak můžete použít nálepky či vodolepky.

4. 3D zdobení:

3D zdobení je trendy a zábavné. Můžete zvolit různé ozdoby, jako jsou kamínky, kaviár, flitry nebo samolepky. 3D zdobení se skvěle hodí na zvláštní příležitosti, ale i na běžné nošení.

5. Mramorový vzor:

Mramorový vzor je elegantní a sofistikovaný. Můžete ho nosit v kombinaci s bílou barvou nebo s tmavými odstíny. Mramorový vzor se skvěle hodí na kratší nehty. Pokud si chci práci ulehčit nebojím je použít vodolepku mramor.

Tipy:

  • Nebojte se experimentovat a zkoušet různé barvy a vzory.
  • Dbejte na to, aby vaše nehty byly zdravé a upravené.
  • Nezapomeňte na závěrečný ošetřující olej.

S trochou inspirace a kreativity si snadno vykouzlíte trendy jarní manikúru, která podtrhne tvůj styl